_

دسته بندی محصولات

_

CHICKEN BURGER

$9.99

پروتئین

DOUBLE BURGER

$11.99

FRIED BURGER

$9.99

CHEESE BURGER

$7.99

CHEESE BURGER

$7.99

CHEESE BURGER

$7.99

_

همه محصولات

_

مکمل‌ها بدن‌سازی

هیچ ورزشکاری بهترین مطلق و موفق همیشگی نیست. ورزش، فعالیتی پویا است که حرفه‌ای‌ها همیشه در حال تلاش و ممارست برای بهترین بودن در آن هستند. به همین دلیل است که در عرصه‌های مقایسه‌ای مانند مسابقات بدن‌سازی، بسیار پیش‌آمده است ورزشکاری که سال گذشته در اوج  آمادگی جسمانی  و با بهترین فرم بدنی خود همه رقبا را از میدان به در کرده است، امسال با خیل عظیم ورزشکارانی روبه رو می‌شود که توان کسب پیروزی در برابر آن‌ها را ندارد.

 

مکمل‌ بدن‌سازی

 

هر فردی برای این‌که در ورزش حرفه‌ای خود بهترین باشد باید از هر امکان و امتیازی که شرایط بهره‌گیری از آن وجود دارد، استفاده کند. زیرا ماندن در جایگاه دیروز، ماه پیش یا سال گذشته به معنی پایان یافتن عمر ورزشی یک ورزشکار حرفه‌ای است.

بالا رفتن سن، عادت کردن بدن به پیچیدگی‌های تمرین‌های روزمره، آسیب‌دیدگی‌های جدی یا سطحی، مقاومت بدن در برابر عضله سازی و رژیم‌های غذایی نادرست از عمده‌ترین دلایل خنثی کردن تلاش‌های یک ورزشکار برای دست‌یابی به بالاترین سطح آمادگی بدنی هستند. اما در میان همین دلایل هم، تأثیرگذاری رژیم‌ غذایی از سایر موارد بیشتر است.

به همین علت است که پر کردن شکاف تغذیه‌ای با مکمل‌های بدن‌سازی موضوع بسیار مهمی است که می‌تواند سرعت افت قدرت عضلات را به‌شدت کاهش داده و تأثیر چشمگیری روی ترمیم بافت آن‌ها و عضله سازی بگذارد.

برای وارد کردن مکمل‌های بدن‌سازی به برنامه رژیم غذایی نیاز به آگاهی در مورد این محصولات وجود دارد. لازم است یک ورزشکار بداند که مکمل‌های بدن‌سازی دقیقاً چه محصولاتی هستند؟ انواع آن‌ها کدام است؟ مزیت استفاده از هرکدام آن‌ها چیست؟ چه کسانی و در چه شرایطی باید مکمل‌های بدن‌سازی را استفاده کنند؟ و…

مکمل‌های بدن‌سازی چیست؟

برنامه غذایی یک ورزشکار نمی‌تواند تنها محدود به خوراکی‌های طبیعی باشد. همان‌طور که یک ورزشکار حرفه‌ای بیش از دیگران فعالیت بدنی دارد و از اندام‌های بدن و عضلاتش بیشتر کار کشیده و کالری زیادی می‌سوزاند، غذای او نیز باید غنی‌تر از دیگران باشد.

مواد غذایی طبیعی قادر به تأمین انرژی مورد نیاز یک ورزشکار نیستند. همچنین این غذاها قدرت بازگرداندن نیروی از دست رفته عضلات را نداشته و امکان عضله سازی و ترمیم بافت آن را ندارند. به همین دلیل است که ورزشکاران به ویژه در رشته بدن‌سازی نیاز به مصرف مکمل‌های بدن‌سازی دارند.

مکمل‌های بدن‌سازی می‌توانند علاوه بر تأمین انرژی مورد نیاز یک ورزشکار، در پروسه عضله سازی و افزایش عملکرد و توان عضلات به او کمک کنند؛ در عین حال به هیچ عنوان باعث افزایش چربی مضر و بالارفتن بی رویه وزن او نمی‌شوند.

به‌طورکلی “مکمل‌های بدن‌سازی” عنوانی است که به انواع نوشیدنی‌ها، پودرها یا قرص‌هایی گفته می‌شود که برای بهبود عملکرد عضلات بدن ورزشکار و رفع کمبودهای موجود در رژیم غذایی او مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

مزایای استفاده از مکمل بدن‌سازی

 

مزایای استفاده از مکمل بدن‌سازی چیست؟

  • تأمین موارد مورد نیاز بدن برای ساخت عضلات

مکمل‌های بدن‌سازی حاوی پروتئین، آمینواسید و مواد مغذی دیگری هستند که بدن ورزشکاران برای تأمین انرژی مورد نیاز خود به آن‌ها نیاز دارد. این مواد سبب سنتز پروتئین در بدن ورزشکار شده و در پروسه عضله سازی به او کمک می‌کنند. همچنین تأمین کردن نیازهای بدن با مکمل‌های بدن‌سازی سبب می‌شود که ترمیم بافت عضلات آسیب دیده بعد از تمرین با سرعت بیشتری انجام شود. بنابراین ورزشکار روز بعد از یک تمرین دشوار نیز توان بازگشتن به برنامه ورزشی خود را خواهد داشت.

به همین دلایل است که استفاده از مکمل‌های بدن‌سازی در کنار رژیم غذایی اصولی برای هر ورزشکاری که به‌صورت روزانه ورزش‌های سنگین و طاقت‌فرسا انجام می‌دهد، امری ضروری است.

  • ایجاد احساس سیری سالم در ورزشکار بعد از تمرین

بدنی که به‌شدت تمرین کرده است نیاز به مصرف غذا دارد. اما میل به زیاد غذا خوردن و انتخاب غذاهای ناسالم، شیرین و چربی که بلافاصله احساس سیری را در افراد ایجاد می‌کنند باعث می‌شود ورزشکارانی که از مکمل‌های بدن‌سازی استفاده نمی‌کنند به‌جای ساختن بدن و عضلات خود، آن را تخریب کنند.

مصرف مکمل‌های بدن‌سازی پس از پایان یافتن تمرین روزانه به ورزشکار کمک می‌کنند تا به کمک پروتئینی که در این مکمل‌ها وجود دارد، احساس سیری سالمی داشته باشد که او را تا رسیدن به یک بشقاب غذای مغذی همراهی می‌کند. ورزشکاری که ضعف شدید و گرسنگی خود را با یک لیوان شیک مکمل کنترل می‌کند، در خصوص آنچه قرار است پس از تمرین به‌عنوان غذا میل کند آگاهانه‌تر و دقیق‌تر تصمیم می‌گیرد.

  • رفع کمبود ویتامین و مواد معدنی موردنیاز بدن یک ورزشکار

بخش مهمی از نیازهای بدن یک ورزشکار مربوط به تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌شود. همان‌طور که غذاهای معمولی قادر به سیر کردن یک ورزشکار سخت کوش و حرفه‌ای نیستند، منابع معمولی ویتامین و مواد معدنی، مانند میوه‌ها،آجیل و سبزی‌های نیز قدرت تأمین نیازهای بدن یک ورزشکار را ندارند.

به همین دلیل است که مصرف مکمل‌های بدن‌سازی توصیه‌ای است که همیشه توسط کارشناسان تعذیه و مربیان ورزشی به ورزشکاران حرفه‌ای می‌شود تا مبادا کمبود ویتامین و مواد معدنی به‌تدریج مانع پیشرفت شان گردد  یا توان آن‌ها را به طرز چشمگیری کاهش دهد.

این‌ها سه مزیت اصلی مصرف مکمل‌های بدن‌سازی است. گرچه فواید استفاده از مکمل‌ها بیش از این‌هاست.

انواع مکمل بدن‌سازی

چند نوع مکمل بدن‌سازی وجود دارد؟

مکمل‌های بدن‌سازی انواع مختلفی دارند. این مکمل‌ها ازنظر مواد اصلی تشکیل دهنده و تأثیری که روی بدن می‌گذارند با یکدیگر متفاوت هستند.

یک مکمل بدن‌سازی فارغ از این‌که چه برندی دارد و تولید کدام کشور است؟ در یکی از دسته بندی‌های زیر قرار می‌گیرد:

  • مکمل پروتئین
  • مکمل گلوتامین
  • مکمل کراتین
  • مولتی ویتامین
  • BCAAs

آشنایی با مکمل پروتئین و انواع آن

پروتئین یک مولکول بسیار درشت و مغذی است. این مولکول برای ایجاد توده عضلانی یا ترمیم بافت آسیب دیده آن بسیار ضروری است. این ماده بیشتر در محصولات حیوانی مانند گوشت و لبنیات یافت می‌شود. اما نمونه‌های گیاهی آن نیز وجود دارد که از موادی مانند آجیل و برخی از حبوبات به دست می‌آید.

پروتئین ماده‌ای نیست که بتوان آن را از برنامه غذایی یک ورزشکار یا حتی انسان معمولی حذف کرد. چراکه هر بدنی برای تأمین انرژی، سوخت و ساز و ادامه فعالیت‌ عضلات خود به طور روزانه به پروتئین نیاز دارد.  مکمل‌های بدن سازی پروتئین، سرشار از این ماده هستند.

مکمل‌های پروتئینی نیز انواع مختلفی دارند که شامل موارد زیر می‌شود:

  • مکمل پروتئین وی Whey
  • مکمل پروتئین کازئین
  • مکمل پروتئین سویا

مکمل پروتئین وی

مکمل پروتئین وی، که برخی به آن پروتئین آب‌پنیر نیز میگویند، مکملی است که اغلب ورزشکاران بدن‌ساز بعد از تمرین روزانه خود آن را به صورت شیک مصرف می‌کنند. مکمل پروتئین وی با درصد بالای پروتئینی که دارد قادر به تأمین پروتئین مورد نیاز ورزشکاران بوده و تعادل پروتئینی بدن آن‌ها را برقرار می‌کند. مکمل پروتئین وی ارزش بیولوژیکی بالایی دارد و مصرف آن بسیار ساده است.

پروتئین وی از فرآوری کردن لبنیات گاوی به دست می‌آید. بنابراین ورزشکارانی که به محصولات لبنی آلرژی نداشته باشند می‌توانند از این مکمل پروتئین و اثرات مثبتی که روی عضلات و استخوان‌ آن‌ها دارد بهره‌مند شوند.

ورزشکاران بدن‌ساز نیاز به مصرف پروتئین وی دارند چون پروتئینی که از غذاها دریافت می‌شود اولاً برای آن‌ها کافی نیست. در ثانی پروسه جذب پروتئین طبیعی در بدن زمان‌بر است. درحالی‌که پروتئین وی به سرعت هضم شده و در عضلات قرار می‌گیرد و می‌تواند تأثیرات آنابولیک قدرتمندی داشته باشد.

مکمل پروتئین وی خواص دیگری نیز دارد. به‌عنوان‌مثال مصرف این مکمل:

  • به پروسه کاهش وزن ورزشکاران کمک می‌کند.
  • سطح کلسترول خون ورزشکاران را پایین می‌آورد.
  • فشارخون آن‌ها را کنترل می‌کند.
  • خطر سکته قلبی را در ورزشکارانی که خیلی شدید و سخت ورزش می‌کنند، کاهش می‌دهد.

انواع مختلف پروتئین وی

خود پروتئین وی نیز انواع مختلفی دارد که به سه دسته زیر تقسیم می‌شوند:

  • پروتئین وی کنستانتره
  • پروتئین وی ایزوله
  • پروتئین وی هیدرولیزه

پروتئین وی کنستانتره

این مکمل پروتئین وی ارزان‌ترین نوع مکمل پروتئین بدن‌سازی است. بین 70 تا 80 درصد حجم این نوع مکمل، از پروتئین و باقی آن از کربوهیدرات و چربی تشکیل شده است. این پروتئین از آب‌پنیر پاستوریزه‌ای به دست می‌آید که چربی و لاکتوز آن حذف شده است.

طعم و مزه پروتئین وی کنستانتره به نسبت سایر انواع پروتئین وی بهتر است.

پروتئین وی ایزوله

پروسه فیلتراسیون پروتئین وی ایزوله بسیار طولانی‌ است. بنابراین این مکمل بدن‌سازی، پروتئین بیشتری به نسبت سایر انواع مکمل‌های پروتئینی دارد. درواقع 90% از حجم پروتئین وی ایزوله از پروتئین تشکیل شده و میزان چربی و لاکتوز آن بسیار پایین است.

به ورزشکارانی که تحمل لاکتوز شیر را ندارند یا افرادی که تمایل دارند عضله بیشتری داشته و وزن کم کنند، پروتئین وی ایزوله پیشنهاد می‌شود. این نوع مکمل بدن‌سازی به نسبت سایر مدل‌های آن گران‌قیمت‌تر است.

پروتئین وی هیدرولیزه

پروتئین وی کنستانتره و پروتئین وی ایزوله هر دو بر پایه آب‌پنیر هستند. اما پروتئین وی هیدرولیزه بر خلاف آن‌ها از شیر تولید می‌شود. این پروتئین از کشک یا شیری که دلمه بسته است به دست می‌آید. همچنین هضم کردن آن توسط دستگاه گوارش راحت‌تر انجام می‌شود.

نکته دیگری که در خصوص پروتئین وی هیدرولیزه باید به آن اشاره کرد این است که این پروتئین سرشار از آمینو اسید است. به همین دلیل تأثیر فوق‌العاده‌ای روی عضله سازی دارد. درواقع اغلب ورزشکاران بدن‌ساز از پروتئین وی هیدرولیزه استفاده می‌کنند.

مکمل پروتئین کازئین

شیر گاو حاوی دو نوع پروتئین به نام‌های وی و کازئین است. پروتئین وی 20% و پروتئین کازئین 80% حجم شیر را تشکیل می‌دهند.

کازئین یک پروتئین لبنی دیر هضم است. به همین دلیل ورزشکارانی که از آن استفاده می‌کنند آن را شب‌ها قبل از خواب می‌نوشند تا پروتئین کازئین به اندازه کافی فرصت پیمودن مراحل هضم و جذب را داشته باشد.

مکمل پروتئین کازئین یک منبع پروتئینی کامل است. این بدان معنی است که تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن ورزشکاران را برای رشد و ترمیم بافت عضلات فراهم می‌کند. این مکمل شامل انواع مختلفی از پروتئین‌ها و ترکیبات فعال زیستی است که برای سلامتی ورزشکاران ضروری هستند.

 

مکمل پروتئین سویا

آلرژی داشتن به مواد لبنی مشکل بسیار شایعی است که باعث می‌شود افراد مبتلا از مصرف مواد لبنی و تمام مشتقات آن محروم باشند. افرادی که رژیم غذایی وگان را برمی‌گزینند نیز خود را از مصرف لبنیات منع می‌کنند. اما ماده‌ای باید وجود داشته باشد که پروتئین مورد نیاز بدن این افراد را تأمین کند. این ماده ارزشمند سویا است.

مکمل پروتئین سویا از دانه‌های سویا تهیه می‌شود. مکمل پروتئین سویا حاوی تمام اسیدآمینه‌های ضروری است که بدن برای سنتز کردن پروتئین به آن‌ها نیاز دارد. به‌جز آلرژی‌زا نبودن، مکمل پروتئین سویا مزیت‌های دیگری نیز دارد که یکی از آن‌ها چربی و کربوهیدرات نسبتاً کمی است که در این نوع پروتئین وجود دارد. بنابراین مصرف مکمل پروتئین سویا به‌شدت برای کنترل وزن ورزشکاران مفید است.

مکمل پروتئین سویا نیز مانند مکمل پروتئین وی و کازئین به صورت شیک مصرف می‌شود. همچنین به دلیل آن‌که اغلب افراد معتقدند این ماده کمی طعم عجیبی دارد، به آن طعم دهنده‌های وانیلی یا کاکائویی بیشتری افزوده می‌شود.

 

بهترین زمان برای مصرف مکمل

مکمل پروتئین را چه زمانی باید استفاده کرد؟

بهترین زمان برای مصرف مکمل پروتئین بلافاصله پس از پایان یافتن زمان تمرین روزانه است. چراکه در این شرایط بدن به‌شدت کالری سوزانده و عضلات خسته، گرسنه و احتمالاً آسیب دیده هستند. بنابراین تأمین کردن پروتئین مورد نیاز عضلات به کمک یک مکمل پروتئینی آن‌ها را زودتر سرحال آورده و برای تمرین فردا آماده می‌کند.

البته اگر مکمل پروتئین مصرفی از نوع وی باشد این پیشنهاد وجود دارد. همان‌طور که پیش‌تر نیز گفته شد مکمل پروتئین کازئین به دلیل دیر هضم بودن باید شب‌ها قبل از خواب استفاده شود تا پروسه هضم و جذب را در حالی طی کند که ورزشکار خواب است.

البته اگر مربی ورزشی یا کارشناس تغذیه زمان دیگر یا وعده‌های اضافه‌تری را برای مصرف مکمل وی پیشنهاد کند، باید به او اعتماد و از دستور وی پیروی کرد.

بدن هر ورزشکار به چه میزان پروتئین نیاز دارد؟

ورزشکارانی که به‌منظور افزایش حجم عضلات از مکمل پروتئین استفاده می‌کنند باید مقدار پروتئین دریافتی خود را بر اساس وزن فعلی بدنشان محاسبه کنند. بر این اساس یک ورزشکار حرفه‌ای به ازای هر یک کیلوگرم از وزن بدن خود به 1.6 تا 2.2 گرم پروتئین خالص نیاز دارد.

مکمل آمینو اسید چیست؟

آمینو اسید‌ها به ساخت زنجیره‌های پروتئینی بدن کمک کرده و نقش پشتیبانی از پروتئین‌ها را بر عهده دارند. آمینو اسیدها در بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن حضور دارند تا به حفظ عملکردهای طبیعی بدن کمک کنند. به همین دلیل وجود آن‌ها در بدن بسیار ضروری است.

منبع اصلی آمینواسید‌ها نیز در مواد خوراکی طبیعی است. اما این مواد نیاز ورزشکاران حرفه‌ای به آمینواسید را برطرف نخواهد کرد. به همین دلیل مصرف مکمل‌های آمینواسید در کنار مکمل‌های پروتئین به ورزشکارانی که قصد عضله سازی دارند، توصیه می‌شود.

انواع مختلف آمینواسیدها چیست؟

آمینواسیدها به دو دسته اصلی آمینو اسیدهای ضروری و آمینو اسید‌های غیرضروری تقسیم می‌شوند.

آمینواسیدهای ضروری

بدن انسان قادر به تولید کردن آمینواسیدهای ضروری مورد نیاز خود نیست. این مواد معمولاً از طریق مصرف مواد غذایی که حاوی آمینواسید هستند و مکمل‌های آمینواسید به دست می‌آیند. اسیدهای آمینه ضروری شامل هیستیدین، ​​ایزولوسین، لوسین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان و والین می‌شوند.

بدیهی است که چون نیاز ورزشکاران به آمینواسیدهای ضروری بیش از افراد عادی است بنابراین استفاده از مکمل‌های آمینواسید برای این گروه از افراد لازم است.

آمینواسیدهای غیرضروری

آمینواسیدهای غیرضروری همان آمینواسیدهایی هستند که بدن انسان به‌طور طبیعی قادر به تولید کردن آن‌ها هست. بنابراین فرقی نمی‌کند که فرد غذایی غنی از آمینواسید بخورد یا خیر.

آمینواسیدهای غیرضروری شامل آلانین، آسپاراژین، اسید اسپارتیک و اسید گلوتامیک می‌شوند.

مکمل آمینو اسید شاخه‌ای یا مکمل  BCAA چیست؟

کسی که به‌طور روتین ورزش می‌کند از منبع ذخایر آمینو اسید بدن خود استفاده می‌کند. بنابراین باید مکملی وجود داشته باشد که کمبود احتمالی در منبع آمینو اسید غیرضروری بدن را جبران کند. این کار با مصرف مکمل آمینو اسید شاخه‌ای یا مکمل BCAA امکان پذیر می‌شود.

کلمه شاخه‌ای در خصوص مکمل‌های آمینو اسید مربوط به ساختار مولکولی آن‌ها می‌شود. مکمل آمینو اسید‌ شاخه‌ای یا مکمل BCAA نوع خاصی از مکمل‌های بدن‌سازی هستند که در فرآیند بازسازی بافت عضلات، کاهش سرعت عضله سوزی و افزایش حجم عضله به بدن کمک می‌کنند. علاوه بر این مصرف این مکمل‌ها برای کاهش وزن و خستگی بعد از تمرین‌های روزانه نیز توصیه می‌شوند.

این‌که به‌عنوان یک ورزشکار به چه میزان مکمل آمینو اسید شاخه‌ای یا مکمل BCAA نیاز دارید بستگی زیادی به حجم تمرین‌های روزانه شما و وضعیت عضله سازی بدنتان دارد. اما به‌طور متوسط هر فرد به ازای هر یک کیلوگرم وزن بدن خود نیاز به 144 میلی‌گرم آمینواسید شاخه‌ای دارد.

 

مکمل پمپ

 

مکمل پمپ چیست؟

مکمل پمپ که به آن مکمل پمپاژ خون یا مکمل پمپ عضله نیز گفته می‌شود، نوعی از مکمل‌های مورد استفاده توسط ورزشکاران بدن‌ساز است که حاوی مجموعه‌ای از مواد محرک و آمینواسیدهای هستند که مصرف آن‌ها باعث بالا رفتن انرژی ورزشکاران، افزایش قدرت پمپاژ خون، ارتقای قدرت عضلات و بالا رفتن روحیه مثبت در آن‌ها می‌شوند.

اغلب ورزشکارانی که در آستانه ورود به مسابقات بدن‌سازی هستند از مکمل پمپ استفاده می‌کنند. زیرا حجم تمرینات در چنین دوره‌هایی زیاد شده و سختی و فشار آن‌ها افزایش پیدا می‌کند. بنابراین ورزشکار به مکملی نیاز دارد که بلافاصله پس از مصرف آن افزایش توان عضلات، دم عضلانی و گشادشدن عروق خود را احساس کند. همچنین انرژی روحی و انگیزه‌ای که در اثر خستگی و فشار افت کرده است را بازیابی کند.

مکمل گلوتامین چیست؟

گلوتامین نوعی ماده سازنده پروتئین است که در دسته بندی اسیدهای آمینه قرار گرفته و نقش مهمی در افزایش سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند. بدن به‌طور طبیعی گلوتامین مورد نیاز خود را تولید می‌کند. همچنین بسیاری از غذاها و مواد خوراکی حاوی گلوتامین هستند.

اما این میزان گلوتامین برای بدن یک ورزشکار بدن‌ساز کافی نیست. بنابراین بدن‌سازان در شرایط خاصی نیاز به مصرف مکمل گلوتامین دارند.

مکمل گلوتامین قادر است حجم عضلات را افزایش دهد و عملکرد آن‌ها را بهبود بخشد. همچنین ورزشکارانی که پس از تمرین روزانه خود از مکمل گلوتامین استفاده می‌کنند معتقدند این مکمل دردهای شدید عضلانی را کاهش داده و روند بهبودی و بازسازی آن‌ها پس از ورزش‌های شدید سرعت می‌بخشد.

مکمل گینر چیست؟

مکمل گینر در واقع کربوهیدرات مخلوط شده با چربی و پروتئین است. افراد لاغری که به منظور افزایش وزن به ورزش‌هایی مانند بدن‌سازی روی می‌آورند، می‌توانند با مصرف مکمل گینر پروسه افزایش حجم بدن خود را با سرعت بیشتری طی کنند.

مکمل گینر انواع مختلفی دارد که افراد بسته به نیاز خود آن‌ها را انتخاب می‌کنند. مثلاً افراد لاغری که به پروتئین بیشتری نیاز دارند باید از مکمل گینری استفاده کنند که نسبت پروتئین به کربوهیدرات آن 70 به 30 باشد. اما افرادی که نیاز به افزایش وزن بیشتری دارند باید درصد مکمل گینر انتخابی آن‌ها برعکس مورد قبلی بوده و دارای 30 درصد پروتئین و 70 درصد کربوهیدارت باشد.

به هر حال مکمل گینر وظیفه دارد میزان کالری دریافتی بدن افراد را بدون مصرف زیاده از حد غذا، افزایش دهد تا در نهایت منجر به بالا رفتن وزن آن‌ها شود.

مکمل چربی سوز (قرص لاغری)چیست؟

بدن‌سازان حرفه‌ای اغلب زمانی که به مسابقات ورزشی نزدیک می‌شوند دوره‌ای را سپری می‌کنند که به آن دوره چربی سوزی یا کات گفته می‌شود. کات دوره‌ای است که در آن هدف ورزشکاران بدن‌ساز روی حفظ صددرصدی بافت عضلانی و حذف هرچه بیشتر چربی‌ها متمرکز می‌شود. معمولاً پس از دوره کات بدن ورزشکاران در قبراق‌ترین و خوش فرم‌ترین حالت ممکن خود قرار دارد.

بنابراین در این دوره بدن‌ساز نیاز به مکملی دارد که وقتی خیلی سخت ورزش می‌کند علاوه بر این‌که مراقب عضلات اوست، به پروسه سوختن چربی‌های بدن نیز کمک می‌کند.

مکمل ریکاوری چیست؟

همان‌طور که از نام این مکمل پیداست، مکمل ریکاوری مخصوص دوران استراحت و زمان بین دو تمرین دشوار است. در واقع همانقدر که ایجاد فشار روی عضلات منجر به افزایش قدرت در آن‌ها می‌شود، استراحت مناسب و توجه به دوران ریکاوری نیز برای ساختن آن‌ها ضروری است.

بدن‌سازان حرفه‌ای به‌منظور بازسازی عضلات تخریب شده خود از مکمل ریکاوری استفاده می‌کنند. به این ترتیب می‌توانند فردای روز تمرین‌های پرفشار نیز بدون احساس درد و خستگی شدید به برنامه تمرینی خود بازگردند.

اغلب مکمل‌های ریکاوری هم‌زمان دارای مقدار متعادلی کربوهیدرات، پروتئین وی هیدرولیزه و مکمل‌هایی مثل کراتین، آمینواسیدهای شاخه‌دار و گلوتامین هستند که مصرف آن‌ها بلافاصله پس از جلسه تمرینی سبب تسریع پروسه ریکاوری بدن می‌شود.

 

فیت بادی بهترین مرکز مشاوره تغذیه ای ورزشکاران

فیت بادی بهترین مرکز مشاوره تغذیه ای ورزشکاران

اکنون‌که اطلاعات جامعی در خصوص انواع مکمل بدن‌سازی به دست آوردید، احتمالاً می‌دانید که کدام‌یک از مکمل‌های بدن‌سازی فوق برای وضعیت کنونی شما و اهدافی که دارید مناسب هستند. اما به همین اطلاعات نباید بسنده کنید.

تنوع در برند‌های تولید کننده مکمل‌های بدن‌سازی زیاد است. ضمن آن‌که مصرف آن‌ها اصولی دارد که باید رعایت شود. به همین دلیل است که لازم است اطلاعات تکمیلی و مشاوره‌های علمی را از منابعی دریافت کنید که روی تأثیرات مکمل‌های بدن‌سازی اشراف کامل دارند. همچنین انواع مختلف آن را شناخته و با توجه به نیاز شما، آن‌ها را تجویز می‌کنند.

فیت بادی بهترین مرکز مشاوره تغذیه‌ای ورزشکاران است. مجموعه‌ای که خبره‌ترین کارشناسان این حوزه را در اختیار دارد. افرادی که با اطلاعات به روز و کامل خود، تمام قد در اختیار شما هستند تا بهترین، مناسب‌ترین و مرغوب‌ترین مکمل بدن‌سازی را انتخاب و استفاده کنید. سپس با لذت تمام به تماشای زیبایی عضلات فولادی خود بنشینید.

ادامه مطلببستن